Εγκαταστάσεις

22/6
2017

Η εταιρία Markidis Electronics επιμελήθηκε την μελέτη εγκαταστάσεων ηχητικών συστημάτων για τον ΟργανισμόΛιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) στην ειδικά διαμορφωμένη υποδοχή των κρουαζιερόπλοιων . To σύστημα αποτελείται από:

Η εταιρία Markidis Electronics επιμελήθηκε την μελέτη εγκατάστασης ηχητικού συστήματος για το κτήριο της ΛέσχηςΑξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ). Το σύστημα περιλαμβάνει:

Η εταιρία Μarkidis Electronics επιμελήθηκε τα συστήματα ήχου, φωτισμού και ασφαλείας στο cafe/ bar Loft .To σύστημα αποτελείται από

Η εταιρία Μarkidis Electronics  επιμελήθηκε τα συστήματα ήχου και φωτισμού στο εστιατόριο Αμάλφη  στην Πάχη .To σύστημα αποτελείται από

Η εταιρία Markidis Electronics επιμελήθηκε την μελέτη εγκαταστάσεων led φωτισμού για τις κινηματογραφικές αίθουσες των Village Cinemas . Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από :

Η εταιρία Μarkidis Electronics επιμελήθηκε τα συστήματα ασφαλείας στα καταστήματα Vodafone και στα καταστήματα Hondos Center χρησιμοποιώντας:

Η εταιρία ΓιαννόπουλοςΑγγελόπουλος ασχολείται με το αισθητικό κομμάτι της ανέγερσης ή ανακαίνισης ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Η εταιρία Markidis Electronics επιμελήθηκε την μελέτη εγκαταστάσεων ηχητικών εγκαταστάσεων στο κατάστημα της Κορίνθου. Το σύστημα περιλαμβάνει:

Η εταιρία Μarkidis Electronics επιμελήθηκε τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας στο restaurant-bar Divine στην πλατεία πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφησιάς .To σύστημα αποτελείται από:

Η εταιρία Μarkidis Electronics επιμελήθηκε την μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος ήχου στο all-day bar restaurant - club F CLUB στην Πολιτεία. To σύστημα αποτελείται από :

Το Party Time Disco είναι μια ειδικά διαμορφωμένη disco για παιδικές εκδηλώσεις. Η εταιρία Markidis Electronics επιμελήθηκε την μελέτη εγκαταστάσεων φωτισμού, τον ηχητικό εξοπλισμό και το σύστημα ασφαλείας.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:

Η εταιρία Μarkidis Electronics επιμελήθηκε τα συστήματα ασφαλείας της διαφημιστικής εταιρίας Karamella.To σύστημα αποτελείται από


 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα προϊόντα! Εγγραφή
 
paypalpireausvisamastercardmaestrodiners clubsslmastercardvisarapidssl

Markidis Electronics © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®