Επιστροφές και Ακυρώσεις

Επιστροφές των προϊόντων

Η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε προϊόντα ηλεκτρονικής και ηλεκτρολογικής φύσεως (ημιαγωγοί, τροφοδοτικά κτλ), λόγω της ευαισθησίας των προϊόντων αυτών και εφόσον η εφαρμογή και χρήση τους απευθύνεται σε επαγγελματίες. Αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται μόνο και εφόσον ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί προβληματική λειτουργία και εφόσον αυτά συνοδεύονται από ισχύουσα εγγύηση της αντίστοιχης κατασκευάστριας εταιρείας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

  • Άμεσα: To προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, ωστόσο η παραλαβή του από το κατάστημα μπορεί να χρειασθεί 1-3 εργάσιμες ημέρα. Σε κάθε περίπτωση για παραλαβή προϊόντος από το κατάστημα θα πρέπει να έρθετε πρώτα σε επαφή μαζί μας.
  • Άμεσα - περιορισμένες ποσότητες: Το προϊόν είτε βρίσκεται στην αποθήκη μας σε ελάχιστα κομμάτια, είτε έχει μόλις εξαντληθεί και δεν έχει ενημερωθεί ακόμα η διαθεσιμότητά του στο website
  • Κατόπιν παραγγελίας: Παραγγέλνουμε το προϊόν από τους προμηθευτές μας ή τα αντίστοιχα εργοστάσια, εφόσον το παραγγείλετε. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει.
  • Αναμένεται: Έχουμε ήδη παραγγείλει παρτίδες από το συγκεκριμένο προϊόν, προκειμένου να τα διαθέσουμε σε ήδη ολοκληρωμένες παραγγελίες ή να τα έχουμε έτοιμα προς διάθεση στην αποθήκη μας. Ο χρόνος άφιξης ποικίλει, εκτός και εάν αναφέρεται.
  • Εξαντλήθηκε: Το προϊόν ΔΕΝ βρίσκεται στην αποθήκη μας και ενδέχεται να μην είναι δυνατή η εκ νέου παραγγελία του από τους προμηθευτές μας (π.χ. δεν παράγεται πια)
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα προϊόντα! Εγγραφή
 
paypalpireausvisamastercardmaestrodiners clubsslmastercardvisarapidssl

Markidis Electronics © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®